Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: 'Ak Parti Çok Güçlü Bir Şekilde Geliyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Elazığ'da önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin yüzde 50 oy alma gibi bir sorununun olmadığını vurgulayan Demiröz 'AK Parti Elazığ'da olduğu gibi tüm Anadolu'da ciddi bir seviyede. İnşallah çok güçlü bir şekilde 14 Mayıs'ı atlatacağız.' dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: 'Ak Parti Çok Güçlü Bir Şekilde Geliyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezi’nin seçim çalışmaları Elazığ’a gelen Demiröz’ü, AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Demiröz ve beraberindekiler ilk olarak ÇABA İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan programına katıldı ardından Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Demiröz Elazığ programları kapsamında ayrıca Kadın Kolları il Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyasetin Öznesi Kadınlar" konulu "Birlik ve Beraberlik" toplantısına katıldı.

Daha sonra Kuyumcular Çarşısı’ndaki esnafları gezen Demiröz burada yaptığı açıklamada; “Elazığ’a daha önce de gelmiştim. Elazığ benim ikinci vatanım. İnsanları da bizim kültürle benziyor. Ben de Bitlisli olduğum için çok birbirine yakın. Bugün yine Elazığ’dayız. Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin verdiği program dahilinde buraya geldik. İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla, Milletvekilimizle, kıymetli adaylarımızla değerlendirmemizi yaptık. Çocuklarımızla buluştuk, depremzedelerimizi ziyaret ettik. Şimdi de merkezde esnaf ziyareti yapıyoruz. Arkadaşlarımızın maşallahı var. Çok güzel çalışmışlar gerçekten. Türkiye’yi bugüne kadar 21 yıldır idare eden AK Parti iktidarı şehirlerimize güzel hizmetler kazandırdı. Burada da Belediye Başkanımızın gayretleriyle Elazığ’a çok güzel yatırımlar kazandırılmış. Ben partimizin buradan 5 milletvekili çıkarabilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Bu motivasyonla buradan ayrılacağım. Önümüzde bir seçim var. Bölgesinde çok büyük bir güce sahip olan AK Parti, inşallah bu seçimlerden de zaferle ayrılarak dünyada bir güç haline gelecek. İl Başkanım ve teşkilatı, Belediye Başkanımız buna katkı sağlamak için özveriyle çalışıyor. Bakın şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Türkiye AK Parti hükümetleri döneminde alt yapısını tamamladı. Artık ikinci aşamaya geçiyoruz. Türkiye’nin büyümesi daha da hızlanacak inşallah. İster Amerika, ister Avrupa ister Türkiye’nin dışarıdaki düşmanları ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin önünü kesemeyecekler ve ülkemizin dünyada bir güç hali haline gelmesini engelleyemeyecekler. Elazığ halkı aslında olayın farkında. Ben tüm Anadolu’yu geziyorum. Bizim yüzde 50 gibi bir sorunumuz yok. İnşallah 14 Mayıs’ta da aziz vatandaşlarımızın desteğiyle AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı zafer kazanacak ve Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi yönetmeye devam edecek. Tüm Elazığ halkına sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.